Suzuki 2024 nyheder

Suzuki 2024 nyheder

Suzuki præsenterer stolt tre spændende nyheder, der henvender sig til motorcyklister med en passion for ydeevne, innovation og eventyr.

SUZUKI GSX-8R | DET EKSTRAORDINÆRE ER STANDARD

SUZUKI’s nye 800-modeller er skabt til at bringe køreglæde og eventyr ind i hverdagen, uanset om du har et ærinde i byen, tager en afstikker på snoede landeveje eller sætter kurs mod nye oplevelser langt hjemmefra. Du kan altid finde en SUZUKI, der indfrier dine behov og drømme. De nye SUZUKI 800’er er allround-maskiner, der giver dig køreoplevelser ud over det sædvanlige. Oplev de nye modeller hos din lokale Suzuki-forhandler.

Se video med den nye Suzuki GSX-8R her>  

SUZUKI GSX-S1000GX | DEN ULTIMATIVE SPORTSCROSSOVER

Forestil dig at opleve superbike-niveau ydeevne, optimal komfort og funktionalitet samt luksuriøse detaljer, som man forventer af en førsteklasses sportstouring-oplevelse. Alt dette forenes med de alsidige egenskaber fra sport adventure tourers, heriblandt Suzukis første elektroniske affjedring.

Mødet mellem disse elementer kulminerer i GSX-S1000GX - den ultimative sportscrossover, der introducerer en spændende ny dimension af luksuriøs kørekomfort og fornøjelse.

Se video med den nye Suzuki GSX-S1000GX her> 

SUZUKI V-STROM 800 | ALL ROAD DRIVE

Den nye V-STROM 800 kombinerer optimal performance med komfort og let håndterlighed, og gør selv den længste køretur en fornøjelse. Yderst håndterlig og agil ved dagligt brug og gennem byen, på grusvejene gennem terræn eller på motorvejen med oppakning. V-STROM 800 er din billet til eventyret og giver friheden til at vælge din egen vej.

Se video med den nye V-STROM 800 her>

 

Kom og oplev årets nyheder på Motorshow i Herning d. 2.-4. februar.