Cultima Bikes

Cultima-cyklen er den ultimative sprinter designet til det danske vejr og tilpasset byens asfaltveje. Den findes som både citybike og sports-modeller og i flere stelstørrelser til både voksne og børn.

Cultima Slider 2015 City Top

Cultima er atletisk i sit design og med minimal gnidningsmodstand og optimal aerodynamik kan Cultima løse sin opgave over både korte og lange afstande.

Adræt som en gepard

Det er ikke uden grund, at vi sætter Cultima i forbindelse med verdens mest elegante sprinter, geparden. Ligheden er til at få øje på: Slank af bygning, adrætte bevægelser og et lynhurtigt antrit. For både geparden og Cultima er bygget og designet til at nå sit mål i en fart.

Det gør det selvsagt nemmere og hurtigere for dig at komme fra A til B. Det er præcis, hvad det handler om, når vi taler sports- og citybikes.

Kvalitet til en god pris 

Men Cultima handler ikke kun om transport og logistik. Cultima er samtidig køreglæde, der bygger på innovativt design og høj kvalitet fra ende til anden. Til en pris, helt uden sammenligning.

Har du fået lyst til at prøve en af markedets hurtigste og mest elegante sprintere? Cultima er sluppet løs hos forhandlere over hele landet.

Find din lokale forhandler her.