E-Fly Elcykel

E-FLYy er brugervenlige elcykler designet til det danske vejr. Lydsvag motor og kvalitetskomponenter, sikrer komfort og køreglæde - også i modvind.

E-Fly giver medvind på cyklestierne

Der er blevet talt meget om at indføre medvind på cykelstierne. Med E-Fly bliver det ikke kun ved snakken. Selv i den mest stride modvind sørger E-Fly for, at cykelturen bliver en positiv oplevelse. Også når det går opad. Det er faktisk lige ud ad landevejen at køre op ad bakke, for leverer masser af ekstra trækkraft.

Takket være E-Fly's lydsvage el-motor og det enkle betjeningspanel, er du sikret en både brugervenlig og miljøvenlig cykeltur - uanset vind og vejr.

Ladet op til enhver lejlighed

Med E-Fly er du og din cykel ladet op til alle de daglige ture mellem hjem og arbejde, turen til børnehaven med cykeltrailer, børn og oppakning, en "tour de tilbud" til byens supermarkeder eller en hyggelig sightseeingtur i weekenden. E-Fly er med på det hele.

Så ønsker du en elcykel i høj kvalitet med lækkert design, så ligger det næsten i luften, at du skal prøve en E-Fly. Det kan du gøre hos din lokale E-Fly-forhandler.

Forhandler Stor