Vinder af international designpris

Reinhardt kan skrive sig ind i designhistorien med den fornemme designpris Red Dot Design Award på Både INK og NORDEN

Den internationale Red Dot Award-jury var begejstret for cyklens unikke design og kvalitet. En begejstring, der nu har sikret CULTIMA INK designverdenens mest prestigefyldte pris. Det betyder, at CULTIMA INK kommer i fornemt selskab på Red Dot Design museet i Essen.

2016 Cultima Slider INK SP9 Orange RED DOT

Det er chefdesigner hos Reinhardt Bikes – og tidligere professionelle cykelrytter – Bjarke Schmidt Nielsen, står bag designet af CULTIMA INK, som nu hædres med den prestigefyldte Red Dot Award.

"Vi er meget stolte over at have modtaget Red Dot Award på CULTIMA INK", fortæller direktør i C. Reinhardt as, Jesper Reinhardt. "Kombinationen af innovation, design og funktionalitet, er en vigtig faktor i Reinhardt Bikes produktudvikling. Og vi glæder os meget over, at blive belønnet for det hårde og målrettede arbejde, der ligger bag. Det er ikke bare indsatsen fra vores dygtige designer, men præstationen fra et helt hold af ildsjæle, der gør dette muligt”.  

CULTIMA INK-designet

INKNOVATION
CULTIMA INK er en citybike i ny fortolkning. En innovativ og eksklusiv urban cykel, der er gentænkt og gennemtænkt, og skabt til at sætte sin signatur i byen.

Den unikke og eksklusivt designede krank, er et unikt varemærke, der gør INK til en mønsterbryder. Samtidig er INK en robust letvægtscykel, der på magisk vis forener hurtighed og styrke med personlighed og stil. CULTIMA INK er enkelthed og funktion tilsat et klart designelement.

NORDEN-designet // Everyone comes with a story

NORDEN-designet er inspireret af skandinaviske designprincipper, hvor funktionalitet, kvalitet og minimalisme forenes, og hvor det færdige design taler et enkelt og forståeligt formsprog.

Designet reflekterer fortidens evidens og nutidens tendens. Gamle designdyder og klassiske materialer kombineret med en ny strømning af farver, budskaber, former og materialer. Sådan skabes NORDEN, og sådan bliver NORDEN sin helt egen, selvom den er funderet på historiske designlinjer.

VINDER: AGNES & HERMAN
Kombinationen af kobber og stål gør NORDEN til en ikonisk arketype indenfor moderne retrocykler. Signaturkranken med Norden-stjernen er en ekstravagant, men underspillet detalje. En smuk retrocykel til den modige og frimodige feinschmecker.

 NORDEN Herre Low

Følg os på facebook 

https://www.facebook.com/cultimabikes/ 

https://www.facebook.com/Nordenbikes

 

Om Red Dot Award

Red Dot-prisen tildeles produkter, der udmærker sig ved deres fremragende design, kvalitet og innovative styrke. Og med 5.214 innovative indslag, fordelt på 57 nationer i 2016, er Red Dot Award den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden. Prisen "Red Dot Design Award" går helt tilbage til 1955.